Finaleconcert

Berget Lewis, Kenny B en meer Nederlandse Topartiesten!

Vanaf 21.00 uur is er een groot en spetterend slotconcert met een heleboel topartiesten zoals Berget Lewis, Kenny B en vele anderen, samen met de HAYP Band o.l.v. Alvin Lewis:

Bijlmer Top 50
Om 22.30uur, na afloop van het concert draait DJ Orlando de ‘Bijlmer Top 50’. Als iets de bijlmer typeert is dat natuurlijk muziek. 50 jaar bijlmer betekent dus ook 50 jaar muziekgeschiedenis waaraan Lieve Hugo of de Twinkle Stars niet kunnen ontbreken, maar ook de muziek van Stevie Wonder, Michael Jackson, Marvin Gaye en Bob Marley hebben zich in het collectieve muzikale geheugen gegrift. Of wat te denken van de huidige generatie talenten uit – of populair in – de Bijlmer: Kenny B., Ronny Flex, Jonna Fraser, SBMG of Natalie la Rose?

Geef ons jouw favoriete nummer door, wat vind jij echt passen bij de Bijlmer? Dans mee tot middernacht met DJ Orlando! Klik hier voor het formulier om jouw favoriete nummer door te geven en wie weet eindigt die wel in de lijst en hoor je ‘jouw’ nummer tijdens Bijlmer Danst…

kwakusfeerpubliek.jpg

Lasershow
Een paar minuten voor middernacht hebben we een flitsende lasershow voor je in petto! Precies op het moment dat de laatste klanken van het meest-gekozen plaatje uit de Bijlmer Top 50 klinken, lopen we met zijn allen naar buiten om te genieten van een te gekke lasershow. Kortom, we gaan er knallend uit!

kwakusfeerdansen7.jpg